Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE CONFIDENTIALITATE

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a paginii web www. ilovedesign.ro
Pagina web www.ilovedesign.ro este proprietatea Studio Design SRL
Utilizarea paginii, prin logare, accesarea, serviciilor societatii informationale, puse la dispozitia tertilor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul documentului cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

  1. Cadrul si conditiile de utilizare

Acest site a fost dezvoltat de STUDIO DESIGN pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a produselor si a informatiilor prezentate in cadrul sau si prin realizarea de comenzi, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.

  1. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala.

Intregul continut al site-ului Studio Design SRL este protejat prin Legea drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe), toate drepturile fiind rezervate si prin urmare orice reproducere (totala sau partiala) a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara acordul scris in prealabil a Studio Design SRL este interzisa.

Continutul siteului Studio Design SRL, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul scris si expres al Studio Design SRL.

Continutul si elementele de grafica ale site-ului Studio Design SRL, inclusiv sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin STUDIO DESIGN SRL.

III. Disponibiliatea serviciului

Studio Design SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura paginii in orice moment sau la orice interval de timp sau de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestei pagini fara notificare prealabila.

IV.Limitarea responsabilitatii

Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi etc) sunt cu titlu informativ, insa aceastea se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor. Compania (Studio Design SRL) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si, daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. Daca insa prin omisiune sau inexactitate se pot crea confuzii, Studio Design SRL nu se declara responsabila pentru erori care ar fi putut exista in ciuda tuturor precautiilor luate in prezentarea produselor.
Conform cu legile in vigoare, Studio Design SRL nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.
In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a Studio Design SRL, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client. Suma va fi insa returnata numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite (fara ca produsele sau ambalajul lor sa fie deteriorate).
Toate comenzile sunt ambalate conform cerintelor firmelor de curierat, prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari cauzate produselor de catre transportator.

  1. Obligatia de a furniza informatii corecte

Pentru accesarea site-ului in calitatea de simplu vizitator nu este necesara furnizarea niciunei informatii personale. Pentru utilizarea site-lui in scopul cumpararii de produse, chiar daca nu este necesara crearea unui cont personal, este obligatorie furnizarea de informatii corecte si complete, care sa permita procesarea comenzii. Informatiile se completeaza prin email sau telefonic. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre un utilizator, ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciilor site-lui, pe perioada determinata sau nedeterminata si fara o notificare prealabila.

  1. Confidentialitatea Informatiilor

Informatiile oferite de clienti in procesul de comanda pe site-ul www. ilovedesign.ro au caracter strict confidential.

Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail sau contacteaza-ne telefonic la numarul: 0733 015 753