ilovedesign.ro este un magazin online de piatra flexibila si decoratiuni interioare administrat de S.C. STUDIO DESIGN S.R.L.

MODALITATI DE PLATA:

  1. Plata numerar la livrare / Ramburs

Alegand aceasta modalitate de plata, plata ramburs, costurile totale (produsele cumparate plus costul transportului) se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare (nu puteti trimite un cadou altei persoane folosind aceasta metoda de plata pentru ca persoana respectiva va trebui sa achite contravaloarea produselor si transportului).

  1. Plata cu cardul

Plata cu cardul de credit/ debit se poate face online pe www.ilovedesign.ro / site SECURIZAT. Plata cu cardul bancar prin intermediul INGpay/ SECURIZAT

  1. Transfer bancar / Ordin de plata

Plata prin virament bancar se face doar pe baza de factura proforma sau factura emisa de SC STUDIO DESIGN SRL, in urma confirmarii comenzii prin una din urmatoarele metode: sms/ e-mail/ telefonic. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul SC STUDIO DESIGN SRL, pe baza de factura proforma sau factura fiscala.

– Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

INGPay –  Este un serviciu oferit de catre ING Bank. Prin INGPay punem la dispozitia tuturor magazinelor online o solutie sigura, simpla si rapida de a oferi propriilor clienti plata online.

Securitate bancara, in timp real

Sistemul antifrauda, in timp real, dezvoltat de catre banca va ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase, asigurand un proces de plata sigur atat pentru tine, cat si pentru clientii tai.

Toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si manual prin operatori umani.

Denumirea companiei: SC STUDIO DESIGN SRL

Adresa Sediului Social: Str. Banat, nr. 20, bl. B16, sc. D, ap.19, Camera,1 Pitesti, jud. Arges. Romania.

Cod unic de inregistrare: CUI. RO15877200

Nr. Reg. Comertului: J03/1478/2003

IBAN: RO36INGB 0000 9999 1299 2346

Banca: ING Bank.

Telefon:0733015753

Email: office@ilovedesign.ro