Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SC STUDIO DESIGN SRL (ilovedesign.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

       Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati. Clientii pot solicita returnarea unui produs in termen de 14 zile din momentul intrarii in posesie fizica a bunurilor achizitionate. Va asiguram de tot suportul nostru si de toata bunavointa pentru a fi complet multumit de achizitia facuta! Legislatia romaneasca prevede, conform Ordonantei nr 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comercianul pe adresa de mail: office@ilovedesign.ro  ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Produsele vor fi obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate), cu toate accesoriile si eticheta intiala, intacte (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire), produsele sunt nedeteriorate, nefolosite, nu prezinta urme de adeziv sau alte asemenea substante. Acestea se returneaza in unitatea de ambalare (pachet, cutie, sac,lada etc), si vor fi insotite de toate accesoriile cu care au fost livrate, precum si de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie.
Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

Returnarea integrala a contravalorii achitate se va face numai in cazul in care produsele sunt in stare corespunzatoare. Deteriorarea produsului cauzata de Cumparator sau de folosirea necorespunzatoare a produsului va fi suportata de Cumparator, iar produsele respective nu vor putea face obiectul returului. Daca produsul a fost utilizat de catre Cumparator si nu mai poate fi returnat in stare corespunzatoare, Studio Design nu va putea returna contravaloarea acestuia.

Nu pot fi returnate produse care:

– depasesc termenul de 14 zile calendaristice de la data primirii;
– au facut obiectul unei comenzi speciale;
– au facut obiectul unei lichidari finale de stoc, in urma careia Cumparatorul a beneficiat de o reducere a pretului;
– au fost distinct personalizate la cererea Cumparatorului;

– prezinta urme de lovire sau deteriorare;
– prezinta urme vizibile de uzura;

La livrarea produselor, in cazul neverificarii continutului coletelor, va rugam sa verificati cu atentie ambalajul coletelor. In cazul in care se constata o neconformitate, aceasta trebuie specificata pe documentul de transport iar in cazul livrarilor efectuate prin curier, trebuie solicitat intocmirea unui proces verbal de constatare. Orice reclamatie cu privire la integritatea produselor fara semnalarea neconformitatii ambalajelor la livrarea nu poate fi luata in considerare.

Cheltuielile de tur – retur (asigurare transport,cheltuieli livrare,) vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la retur (dupa ce produsul a fost receptionat de vanzator).

Daca plata comenzii a fost facuta cu card bancar/op si comanda este refuzata sau anulata inainte de primire, rambursarea se va face tot in termen de 14 zile calendaristice mai putin suma aferenta costului tur (rambursul se va face numai in acel cont apartinand cardului./op din care s-a facut plata)  – returul produselor aferente comenzii se va face de catre cumparator.

Produsele nu se pot reurna prin Posta Romana.

 Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  1. pentru Comenzile achitate cu card online, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  2. pentru Comenzile achitate ramburs, restituire prin virament bancar*.

*Va rugam sa ne comunicați pe e-mail: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele intreg al titularului cardului.

   Costuri de returnare

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

S.C. STUDIO DESIGN S.R.L  va inapoia contravaloarea produselor returnate in termen de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.