In functie de modalitatea de livrare, ILOVEDESIGN va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 1. Plata numerar la livrare( ramburs) prin curier

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

 1. Plata online – prin card bancar

Dupa procesarea comenzii tale, vei primi un link securizat de plata de la INGpay,iar comanda se achita online prin card bancar, direct din fata calculatorului sau smart phone / mobil. Plata se desfasoara in conditii de maxima securitate garantate de platforma 3D Secure, platforma pe care site-ul nostru este inrolat.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

INGPay –  Este un serviciu oferit de catre ING Bank. Prin INGPay punem la dispozitia tuturor magazinelor online o solutie sigura, simpla si rapida de a oferi propriilor clienti plata online.

 1. Transfer bancar

Daca alegi plata prin transfer bancar – Ordin de plata (O.P.), vei primi un email care va contine toate detaliile de care tu ai nevoie pentru efectuarea platii. Plata se poate face pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se efectua dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

 • Denumirea companiei: SC STUDIO DESIGN SRL
 • Adresa Sediului Social: Str. Banat, nr. 20, bl. B16, sc. D, ap.19, Camera,1 Pitesti, jud. Arges. Romania.
 • CUI: RO15877200
 • Reg. Comertului: J03/1478/2003
 • IBAN: RO36INGB 0000 9999 1299 2346
 • Banca: ING Bank.
 • Moneda: RON
 • Telefon:+40 733015753
 • Email: office@ilovedesign.ro