Cum comand

ilovedesign.ro vine in intampinarea ta printr-o procedura simpla si rapida de comanda fara necesitatea realizarii unui cont!
                 Site-ul ilovedesign.ro este in acest moment un site de comenzi prin intermediul caruia se elimina orice risc de frauda prin intermediul internetului cauzat uneori de platile electronice. Va punem la dispozitie doua modalitati simple si efeciente de comanda!
               Folosirea magazinului online ilovedesign.ro este intuitiva si facila.
Nu va speriati, nu este deloc greu! Am incercat sa facem totul cat mai usor, ca sa va puteti plimba prin magazinul nostru fara bataie de cap. Bara de categorii va sta la dispozitie pentru a putea vizualiza cat mai repede produsele de care sunteti interesat. Fiecare produs are toate detaliile de care aveti nevoie.
    COMANDA ONLINE
               Folosind meniul , navigati prin categoriile de produse. Alegeti produsele care va intereseaza de pe site. In urma alegerii produsului, adaugati  numarul de bucati dorite si apasati pe butonul pentru a-l trimite catre in cosul de cumparaturi.
              Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati, Dupa acest pas vi se va deschide formularul care trebuie completat pentru confirmarea comenzii. In urma trimiterii formularului, un reprezentant  va confirma primirea comenzii prin e-mail sau telefonic si va va oferi si informatii cu privire la livrarea ei. Daca doriti sa anulati comanda efectuata dupa plasarea acesteia, sunteti rugati sa trimiteti un e-mail la   sau sa ne sunati la unul din numerele de telefon afisate pe site in maxim 24 de ore de la plasarea acesteia.
              Prin finalizarea comenzii se considera ca sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate in sectiunea dedicata.
II.              COMANDA TELEFONICA
            Sunati la telefon  0733 015 753  si un membru al echipei ilovedesign.ro va prelua comanda si detaliile necesare pentru livrare.
            Programul de lucru si de preluare telefonica a comenzilor este de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-18:00
          In afara acestor ore va rugam sa folositi varianta de comanda online sau sa reveniti.
                 LIVRAREA PRODUSELOR
            Livrarea produselor se va face la adresa mentionata de dumneavoastra insotita de  o factura  care va contine detaliile acestor produse si datele dumneavoastra. In cazul in care observati o eroare in datele facturii care nu corespunde comenzii dumneavoastra va rugam sa ne contactati imediat.
           Curierul va preda clientului produsele doar in momentul in care clientul semneaza pentru confirmarea livrarii si achita pretul acestora in numerar.
         Studio Design SRL monitorizeaza constant transportul produselor la dumneavoastra. In cazul in care vor fi intarzieri in livrare vom lua legatura cu firma de curierat si vom face tot posibilul pentru ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp. Va vom anunta in timp util de orice posibila intarziere.
Costurile transportului sunt, dupa cum urmeaza
Pentru livrari: 25 Lei (primul Kg) + 2 Lei/Kg suplimentar, livrarea urmand a se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la efectuarea platii on-line sau de la efectuarea comenzii telefonice;
               RETURNAREA PRODUSELOR
            Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati. Daca nu sunteti incantati de ceea ce cumparati, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.
            Legislatia romaneasca prevede, conform Ordonantei nr 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comercianul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la inchierea contractului.
              Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, sa nu contina urme de utilizare si sa aiba toate accesoriile si etichetele intacte. In cazul in care produsul returnat este deteriorate  si nu mai poate fi vandut ca nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
              Cheltuielile de returnare sunt suportate de cumparator. Puteti alege orice firma de curierat, dar atentie Nu colaboram cu Posta Romana. Rambursarea banilor se va face in maxim 10 zile de la retur.
Modalitati de plata
Plata ramburs
             Alegand aceasta modalitate de plata, plata ramburs, costurile totale (produsele cumparate plus costul transportului) se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.
            Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare (nu puteti trimite un cadou altei persoane folosind aceasta metoda de plata pentru ca persoana respectiva va trebui sa achite contravaloarea produselor si transportului).